Sari direct la conținut »

Blog

Articole care ating subiecte diverse din lumea IT-ului, sfaturi de carieră pentru oamenii care vor să lucreze în IT, teme de business și growth hacking. Pentru a te ține la curent cu noile articole pe care le scriu, abonează-te la newsletter.

Growth Hacking: Crește un business online validat, folosind social media organic și CPC

Growth Hacking: Crește un business online validat, folosind social media organic și CPC

Dacă ai o idee de business care a început să facă bani, poate fi sufocant să înveți să faci primii pași către un marketing eficient care să-ți aducă mai mulți bani decât consumă. Articolul ăsta încearcă să acopere niște bune practici relativ simple pentru a îți facilita testarea pieței și crearea unui model de achiziție de noi clienți care să fie eficient și eventual să meargă „de la sine” cu efort minim din partea ta.

Read more

Pregătește-te să codezi: software pentru Front End

Curs gratuit de Front End Development în Română - HTML, CSS și JavaScript pentru începători

Ți-ai instalat toate soft-urile necesare ca să poți coda fără probleme? Ai un IDE, un editor grafic, un soft de optimizare de imagini, un editor media, un client de FTP, hosting gratuit și așa mai departe? Dacă nu, atunci în articolul de azi trecem împreună, pas cu pas, prin tot ce ai nevoie ca să te pregătești pentru următorul modul al Cursului de Front End Development în Română în care înveți, în sfârșit, să codezi în HTML!

Read more

Arhitectura informațională, baza UX-ului și a HTML-ului

Curs gratuit de Front End Development în Română - HTML, CSS și JavaScript pentru începători

Arhitectura Informațională, așa cum scrie la carte, e o disciplină care se ocupă cu sisteme de organizare și acces la informație. Face lucrurile complexe să pară clare. Deși sună pompos și probabil merită un curs de sine stătător de câteva zeci de lecții, astăzi o vom explora pe scurt, pentru că ea stă la baza felului cum se construiesc (ca la carte) website-urile în ziua de azi.

Read more